Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Ağaçkakan görmek

Rüyada ağaçkakan görmek fayda sağlayacağınız işlere, mutluluğa ve rahatlığa işarettir. Eğer rüyanızda bir ağaçkakanın ağacı oyduğunu gördüysenizkısmetinizin açık olacağına, işlerinizin açılacağına, zor zamanlarda destek bulacağınıza ve kazancınızın artacağına delâlet eder.
Rüyada bir ağaçkakanı beslediğinizi gördüysenizgelecekte rahat bir hayat yaşamak için şu anda yaptığınız çalışmalara, istikrarlı bir biçimde yol aldığınız takdirde istediğiniz hayata kavuşacağınıza işaret eder.
Eğer rüyanızda yavru bir ağaçkakan gördüysenizçocuk sahibi olacağınıza veya yakınlarınızdan birinin çocuğu olacağına işaret eder. Rüyada ağaçkakanla konuştuğunu görmek dost ve arkadaşlarla iyi geçime ve sosyal ortamlarda tanışacağınız, çok ilginizi çekecek bir kişiye delâlet eder.
Rüyanızda yaralı bir ağaçkakanı tedavi ettiğinizi gördüyseniz geçmişte yaptığı iyilikleri unutamadığınız bir dostunuzu zor zamanında yalnız bırakmayacağınıza ve sizin de ona elinizden gelen her tür iyiliği yapacağınıza delâlet eder.
Bir başka rivayete göre rüyada ağaçkakan görmek ve bundan rüyada huzursuzluk hissetmek bir yakınınızın düşüncesizce ettiği sözler yüzünden zarar göreceğinize işaret eder.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright ©2016 Online Ruya Tabircisi