Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Köpek Görmek


Rüyada köpek görmek Sadakatle tabir olunur. Cafer-i Sâdık (R.A) demiştir ki: Rüyada köpek görmek 4 biçimde ile tâbir olunur: Alçak düşman, Tamahkâr zengin, İşleri ve amelleri çirkin âlim, Gammaz ve cahil adam.
Rüyada oynatmak ve birbirleriyle boğuşturmak amaçlı kullanılan köpekleri görmek, ferah ve zevkli yaşamağa ve sefaya alamet eder.
Köpek rüyası farklı olarak çeşitli biçimlerde tabir edilmiştir. Köpekler şu kısımlar ile de tâbir olunur: Tüm köpekler dünya ehline işaret eder.
Ebu Sait El Vaiz e göre; rüyada köpek görmek 2 biçimde tabir olunur: Sahibi olduğu hizmetçiler, yendiği düşmanı. Muzır köpek, Rüya sahibi amaçlı zararlı olacak düşman; oynamak ve stres atmak amaçlı beslenen süs köpeği, tat almakla, sevgi ve sevinçle yorumlanır.
Bazı kere de köpek, küfre ve Allahü Teâlâ’nın rahmetinden ümit kesmeye ve yalancılığa alamet eder. Rüyada bizzat yatağı üstünde 1 köpek ya da hınzır görmek, fasık bir adamın hidayetine delâlet eder.
Rüyada bir süs köpeğini kucağında taşıdığını görmek, esine hıyanet ettiğine işaret eder.
Bazılarına göre; rüyada köpek görmek, düşmanlığında dahi iyilik ve şefkat olan biri ile tabir edilir.
Rüyada ev köpeği, acımasız bir düşmandır. Saltanat ve memuriyete ehil olan bir kimse rüyada tazı köpeğini görse, bir vilayete vali olabilir. Tazı köpeği güçlü, fakat vicdansız adi bir kimsedir.
Evi savunan köpekler adamın hanımına, mal ve evini korumağa, bayan için, hastalığının artmasına, zarara ve bir takım eşyasının gitmesine işarettir. Şayet dişi ev köpeklerinin yürüdüklerini görse berbat kimselerden ulaşacak kayıp ve hileye işarettir.
Ev köpeklerinin hasta olduklarını görse hastalığa, zarara ve evin bir takım eşyalarının gitmesine delalettir. Köpekler, güvenlik kuvvetlerinin genç ve yardımcısıyla tabir edilir. Köpek zayıf bir düşman ve cimri bir adamdır.
Bazı kere de köpekler, perişan 1 kavme alamet eder. Köpek zevk ve sefaya düşkün bir kimsedir.
Köpek, delikanlı ya da kapıda ısrar eden bir dilenciye işarettir. Köpek bekçiye ve bidat sahibi bir kimseye işarettir.
Bazen de köpek, onun sahibine olan sadakatinin çokluğundan sahibinin malini savunup yabancıları def etmekle birlikte, nefsin perisan, meskenete ve alçak bir kimseye delalettir.
Bazen de köpek biriktirmekle birlikte dünya için çokça haris olup ve yaltakçılık yapmaya işarettir.
Tüm köpekler dünya ehline işarettir. Köpeğini tasmasından tutarak, sürüklercesine çekip götürdüğünü görmek, kendisine yardim amaçlı bir takım kişilerin başvuracağına delalettir.
Köpeğin ağzının suyundan elbisesinin kirlendiğini gören, düşmanından işiteceği sözden ötürü üzülür.
Elbisesini bir köpeğin yırttığını görmek, islerinde eksiklik olduğuna yorumlanır.
Köpeğe Ekmek doğradığını görenin rızkı bol olabilir.
Uyumakta olan bir köpeği başı altına yastık benzeri koyduğunu görmek , içlerinde önemsiz güçlükler olacağına ve düşmana inandığına alamet eder.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright ©2016 Online Ruya Tabircisi