Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Ağaç tas görmek

Rüyada ağaçtan yapılmış tas görmek yolculuk ederek kazanılacak mala ve paraya, maddi konularda tedbirli olmaya işaret eder.
Eğer rüyanızda ağaç tas ile yemek yediğinizi gördüyseniz bütçenizle ilgili yapacağınız hesaplara ve birikimlerinize işarettir.
Rüyada ağaçtan tas yaptığını görmek emek vererek geçiminizi sağlayacağınıza ve helâl rızka delâlet eder.Rüyada ağaç tas sattığını görmek yeni iş fikirlerine ve çeşitli araştırmalarda bulunacağınıza işaret eder.
Rüyada ağaç tas satın aldığını görmek bir yakınınızla beraber işle ilgili bir girişimde bulunmaya ve iyi bir kazanç elde edeceğinize işaret eder.
Rüyada ağaçtan yapılmış bir tası temizlediğini görmek rızkını kazanmak için çabalamaya ve aza kanaat etmeye işaret eder.
Rüyada çeşitli boylarda ağaçtan yapılmış taslar görmek iş hayatında ve ekonomik alanda gelir düzeyinde belirsizliklere ve işleri bir düzene sokmaya çalışacağınıza delâlet eder.
Rüyada ağaç tas yapan birini görmek yeni bir iş teklifiyle karşılaşacağınıza ve bu teklif üzerinde değerlendirme yapacağınıza işaret eder.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright ©2016 Online Ruya Tabircisi