Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Abdest Almak Görmek

Bu rüya genel anlamda hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin içinin huzurlu olmasına, borç ve hastalık gibi sıkıntılar varsa bu sıkıntılarından kurtulacağına, işinde yükseleceğine, fakirlikten kurtulacağına, ummadığı yerden destek göreceğine, maddi gelirinin ve rızkının artacağına, çok istediği bir işin hayırla sonuçlanacağına, manevi olarak mertebe atlayacağına, güzel ahlaklı olmaya, hayırlı bir insan olmaya, amacına ulaşmaya, hayatında beklemediği sürprizler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Akan Bir Nehirde Abdest Aldığını Görmek

Rüyada akan bir nehirde abdest aldığını görmek sıkıntılarından kurtulmaya, maddi ve manevi olarak rahatlamaya, dünyalık muradına ermeye işaret eder. Kişinin abdest alması o kişinin ruhen kendini iyi hissetmesine, huzurlu olmasına işaret eder.

Rüyada Abdest Almaya Çalışıp Alamadığını Görmek

Rüyasında abdest almaya çalışıp alamayan kişi kısa sürede bir kayıp yaşayacak ve bundan dolayı derin üzüntü duyacaktır. Aynı zamanda bu rüya manevi boşluğunun olduğunu, bir günaha karıştığını ve bunun düzeltilmesi için çabalaması tövbe etmesi gerektiğini de göstermektedir. Kişi abdest alırken yarım bırakır ve tamamlayamazsa elinde olan işlerin bir sonuca ulaşmayacağına, başarılı olamayacağına, insanlar tarafından ardından kötü söz edileceğine, halk arasında gözden düşeceğine, düşmanlarının yüzünü güldüreceğine işarettir.

Rüyada Kirli Suyla Abdest Aldığını Görmek

Abdesti kirli bir suyla alan kişi; sıkıntıya girecek ve ummadığı işler başına gelecek, borca girecektir. Abdest alırken suyunun kesildiğini görmek; o kişinin istediği başarıların yarım kalacağına, fazla çaba harcaması gerektiğine, umudunu yitirmemesi ve zorlukların üstüne gitmesi gerektiğine işarettir. Fakat rüyanın devamında abdestini tamamlayabiliyorsa bu kişinin tüm zorlukları aşıp istediğini elde edebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada Berrak, Temiz Bir Suda Abdest Aldığını Görmek

Temiz, berrak bir suda abdest aldığını görmek ise işlerinin yavaş yavaş ama doğru yolla gerçekleşeceğine, fakat bu işler olurken epey zaman geçeceğine, sonunda amacına ulaşacağına ve sıkıntılarından kurtulacağına bu yüzden asla pes etmemesi gerektiğine işaret eder.  Hasta bir insanın abdest alması, o hastalıktan kurtulmasına ve sağlığına kavuşmasına, önündeki hastalık engelini aşmasına ve mutluluğuna delalettir.

Rüyada Abdestliyken Tekrar Abdest Aldığını Görmek

Rüyada abdestliyken tekrar abdest almak bereket üstüne bereket kazanmasına işarettir. Bu rüyayı gören kişi günahkâr ise tövbe edeceğine, iyi bir insan olacağına ve hayatını olumlu yönde değiştireceğine işaret edicidir.

Rüyada Bir Caminin Şadırvanında Abdest Aldığını Görmek

Rüyada bir caminin şadırvanında abdest almak ise manevi olarak doyuma ulaşacağına, takva sahibi olacağına, din konusuna ehemmiyet vereceğine ve tövbe edeceğine işaret eder.

Rüyada Abdest Alırken Ezan Okunduğunu Görmek

Abdest alırken ezan okunduğunu gören kişi ise yine tövbe etmeli ve maneviyatını gözden geçirmelidir. Rüyasında abdest alırken abdest sırasını unutan ya da karıştıran; başladığı bir işin karıştığını görür ve çözmek kendisine kalır, sorumlulukları artar ve sıkıntıya düşer, zarar görür.
Rüyada abdest aldıktan sonra namaza duran kişi tüm sıkıntılarından kurtulur ve manevi olarak iç huzuruna ulaşır, şükreder, her türlü emeline kavuşur. Maddi olarak ise parasal konulardaki olumsuz olaylar ve görüşlerden kurtulur, rahatlar.
Yine namaz kılmak için abdest aldığını görmesi, o kişinin Allah’ın himayesinde, koruması altında olduğuna yorumlanır. Rüyasında abdest almadan namaz kılmak istemesi ise hayatında ters gidecek birçok durum olduğuna, işlerini çözebilmek için yanlış taraftan başladığına ve bu sebeple sonuca ulaşamayacağına aynı zamanda manevi anlamda bir günaha işarettir.
 

Rüyada Soğuk Suyla Abdest Aldığını Görmek

Rüyada soğuk suyla abdest alan kişi fakirlikten kurtulur, manevi anlamda dirilir ve üzüntülerinden, sıkıntılarından emin olur. Rüyada sıcak su ile abdest aldığını gören kişinin keder, hastalığa, üzüntüye maruz kalacağı şeklinde tabir edilir.

Abdest Alırken Suyun Çok Hızlı Aktığını Görmek

Abdest alırken suyun çok hızlı aktığını gören, yapmakta olduğu işlerinin hemen sonuca ulaşacağına; abdest suyunun artması ve bollaşması ise maddi olarak elinize artarak para geçeceğine işaret eder, aynı zamanda manevi rütbenizin de kademeli olarak artacağını gösterir.
Rüyasında abdesti tam olarak alan kişinin korktuğu şeyden emin olacağını, Allah’ın affına sığındığını gösterir. Hamamda abdest aldığını gören kişi büyük zarara uğrar, sıkıntıya düşer ve insanlardan sakladığı şeylerden ötürü rezil duruma düşer.
Rüyasında kuyudan su çekip abdest almaya çalışması büyük uğraşlar sonucunda istediğine ulaşacağına fakat maddi ve manevi olarak çok yorulacağına delalet eder.

Rüyada Abdest Almaya Çalışıp Başarılı Olamadığını Görmek

Bir kişi rüyasında abdest almaya çalışıp başarılı olamazsa büyük hayal kırıklıkları yaşayacağına ve sağlık sorunları ile baş etmeye çalışacağına tabir edilir.
Rüyada çarşıda, pazarda abdest almak büyük bir hasar göreceğinize, gizli olan kusurların, günahların açığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada Teyemmüm Yoluyla Abdest Aldığını Görmek

Rüyada teyemmüm yoluyla abdest almak ise temiz suyla abdest almak gibi tabir edilir. Huzur, ferahlık ve sıkıntılardan kurtulmanın bir yolu, rızık ve murada ermek olarak tabir edilir. Teyemmümü su ile abdest alınabilecek bir ortamda alan kişinin rüyası ise dinden ayrıldığına işarettir.

Rüyada Abdest Aldığı Sudan İçtiğini Görmek

Rüyada abdest aldığı sudan içtiğini görmek hayır ve berekete, hastalıktan kurtulup şifa bulmaya, isteklerinin tez vakitte geçekleşeceğine yorumlanır.
Rüyada abdest almak istediği halde su olmadığını, suyu bulamadığını ya da su kaynağına ulaşamadığını görmesi ya da abdest alırken azalarının hepsini yıkamadığını görmesi o kişinin dine karşı tembellik ettiğine, hatasının olduğuna uyarı niteliğinde yorumlanır.
Rüyada tüm kurallarıyla abdest alabildiğini görmekdinde güzelliğe, Allah tarafından gelecek korumaya, iyiliğe tabir olunur.

Rüyada Abdest Sırası Beklerken Görmek

Rüyasında abdest sırası beklediğini gören kişinin iyi günler göreceği yakındır, kısa bir bekleyişin ardından büyük sürprizlerle karşılaşıp mutlu olacağı, hayal ettiği helal kazanca, umutsuz olduğu bir işten zafer kazanmış olarak çıkmasına, bir kişiden hayır görmesi şeklinde tabir edilir. Bazen de abdest sırası beklemek parasal olarak yükü olan birinden uzak durmasına, duygusal yükü olan birisinden uzak durup zarar görmemesi gerektiğine işaret eder.
Rüyada tastamam abdest aldığını görmek, bütün dinlerde güzelliğe, Allah tarafından nail olunacak himayeye delâlet eder. Sudan farklı olarak başka bir şeyle rüyasında abdest alan kişi dünyada borçlanır. Rüyasında boy abdesti alan insan Allah tarafından güzel görülür.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright ©2016 Online Ruya Tabircisi