Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Ağıt, Mersiye, Matem Görmek

Rüyada ağıt okuduğunu görmek yapılan hatalara, günah işlemeye ve tövbe edilmesi gerektiğine delâlet eder. Rüyada ölmüş bir kişinin arkasından ağıt yaktığını görmek sıkıntıya veya kötü bir habere işaret eder.
Rüyada ağıt yakan insanlar görmek engellerle ve zorluklarla uğraşmaya delâlet eder. Rüyada matem veya matem yerinde bulunduğunu görmek sıkıntı ve zahmet çekmeye fakat daha sonra rahatlamaya ve feraha ermeye işaret eder.
Rüyada önemli bir şahsiyetin öldüğünü ve ardından mersiye okunduğunu görmek o kişinin kötü bir durumdan dolayı zarar göreceğine delâlet eder.
Cabir Mağribi'ye göre rüyada daha önce ölen birinin yeniden öldüğünü ve yakınlarının başucunda ağıt tutup ağladıklarını görmek ölen kişinin ailesinin sıkıntı yaşayacaklarına, aynı rüyada akrabalarının sessizce ağladıklarını görmek ölen kişiden yana yakınlarının sevinç yaşayacaklarına işaret eder.
Bir başka rivayete göre ise rüyada ağıt okuduğunu görmek etrafınızda yaşayan bazı insanların birbirlerinden ayrılacaklarına delâlet eder.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright ©2016 Online Ruya Tabircisi