Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Abdest görmek

Abdest Almak
Rüyanızda sıcak suyla  abdest aldığınızı görüyorsanız, bir üzüntü sonrasında rahatsızlanacağınız anlamına gelse de  abdest almanın anlamı güzelliğe, hayır işlemeye,  Allah katında nur kazanmaya işaret etmektedir.
Eğer rüyanızda kendinizi abdest alıyor olarak görüyorsanız,  yaşadığınız sıkıntılarından kurtulacağınıza ve rahata kavuşacağınıza işaret etmekle birlikte, abdestinizin bozulduğu da,  geçici sıkıntılar geçireceğinize dalalettir. belirtir. 
Özellikle ferahlamaya ve rahat kavuşmayı işaret eden bu rüya, büyüklerinin yanında ihtiyaçların karşılanması olarak da yorumlanır. Temiz su ile abdest alıyorsanız amacınıza ulaşırsınız, eğer abdestiniz yarım kaldıysa da amacınıza ulaşamayacağınız, mevcut sıkıntılarınızın bir süre daha devam edeceği anlamı taşır. Soğuk ve karanlık bir mahzende abdest aldığını gören kişi çalınan eşyası varsa bunu bulur.  Abdestini tamamladıktan sonra namaz da kıldığını görense üzüntü, gam ve kederden kurtulacağına yorumlanır.
Aynı zamanda rüyasında abdest alan kişi güzelliğe, korunmaya, hayır ve iyiliğe vesile olacağı şeklinde yorumlanır.
Boy abdesti gerektiren durumlarda sadece namaz abdesti almak çetin bir işe gireceğine işaret eder..
Boy abdesti almak güzelliğe, Allahu Teala Hazretleri tarafından korunacağına işarettir. Namaz kılarken ayni zamanda da abdest aldığını gören kimse, düşmanlarından kurtulur.
Abdest üstüne abdest aldığını görmek Allah?ın nuruna ve güzel bir kalbe, aydınlık bir gönüle, içecek, meşrubat, meyve suyu gibi abdest almanın uygun olmadığı şeylerle abdest almak ise istenilen şeyin gerçekleşmemesine, abdest almak isteyen kişinin su bulamayıp abdest alamaması istenen şeyin zor olacağına, boy abdesti alınması gereken bir durumlarda sadece namaz abdesti almak kolay olmayan bir işe girmeye, sıcak su ile abdest almak üzüntü ve hastalığa, hamam ve sokak gibi yerlerde abdest almak yüz kızartıcı bir duruma düşeceğinize, gizlediğiniz sırlarınızın ortaya çıkmasına, yatakta uzanır şekilde abdest aldığınızı görmek sevdiklerinizden ayrılmaya, oturduğu odada abdest almak artık orada oturmayacağına, deniz kenarında veya çöplük gibi yerlerde abdest aldığını görmek üzüntüden kurtulmaya ve hastalığın geçmesine, abdest suyundan içmek hayır ve iyiliğe, korkudan emin olmaya, hastalıktan kurtulmaya ve berekete işaret eder.  
Namaz kılmak amacıyla abdest alıyorsanız korkudan emin olmaya, Allahu Tealanın himayesine, Abdest alıp namaza durmak gam ve kederden kurtularak Allah' a hamdetmeye yorumlanır...
 Abdestsiz namaz kıldığını görmek se bir başka rivayete göre, o kişinin sermayesi olmadığı halde, mal ve para kazanacağına yorumlanır. Sanatçı ise sanatına gereken aletlerin olmadığına; devlet adamı ise emrindeki memurların tembelliğine şeklinde yorumlanır... Bir kişi eğer kendini namaz kılınmaması gereken bir yerde abdest almadan namaz kıldığını görüyorsa, çok arzu ettiği bir şeyi elde edemeyeceğine yorumlanır. Yatağından kalkamayacak kadar hasta olup, yatağında abdest aldığını gören kimse erkek ise eşinden, kadın ise kocasından, eşinden ayrıysa sevdiklerinden ayrılır olarak yorumlanır. 
 Abdulgani Nablusi ye göre;  abdest istekle yorumlanır. Namaz için abdest aldığını gören düşmanından ve korktuğu şeyden Allahu Teala Hazretlerinin korumasında olur şeklinde yorumlanır.   Abdest siz namaz kıldığını görmek, rüya sahibi ticaret yapıyorsa sermayesiz ticaret yaptığına,     
Bir başka rivayette ise;  bir çöplükte veya deniz kenarında abdest aldığını görmek, aklının hafifliğine, akıl noksanlığına, bir arkadaşının kendi başı üzerinde abdest aldığını görmesi, o arkadaşından bir zarar göreceğine, kendisinin bir yakınının başı üzerinde abdest aldığını  görüyorsa, o adamdan bir yardım göreceğine işarettir. Abdest aldıktan sonra, eliyle avuçlayarak o abdest suyundan içtiğini görmek, hayır, bereket, hastalıktan ve korkudan kurtulma olarak yorumlanır 
Saf bir su ile ve tamam olarak abdest aldığını gören, üzüntüsünden kurtulur, borçlu ise borcunu öder, hasta ise de iyileşir, günahkarsa tövbe edip günahı affedilir.  Bir rivayete   göre de süt ya da bal ile abdest almak, dini anlamda iyiye yorumlanır.  
 Bazı tabirciler, rüyada abdest almak, rüya sahibinin yerine vereceği emanete ya da ödeyeceği borcuna veya yapacağı şahitliğe işaret eder derler.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright ©2016 Online Ruya Tabircisi