Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Ağaç yontucusu görmek

Rüyada ağaç yontan ve oyan kişiyi görmek hileyle iş yapan kişiye işaret eder. Eğer rüyanızda bir ağaç yontucusuyla konuştuğunuzu veya iş yaptığınızı gördüyseniz iş hayatınızda dikkatli olmanız gerektiğine ve beraber çalıştığınız kişilerden zarar görmemek için tedbirli olmanız gerektiğine delâlet eder.
Rüyada ağaç yontan bir kişiyle birlikte ağaç yonttuğunuzu görmek kazanacağınız paranın helâl olmayacağına ve başkalarının hakkını görmezden gelerek iş yürüteceğinize işaret eder.
Rüyada bir ağaç yontucusuna ağaç yontması ve oyması için ağaç verdiğini görmek ortak çalıştığınız kişilerle yaptığınız kötü işlere ve işlerinizin bereketsiz olacağına delâlet eder.
Rüyada ağaç yontan bir kişiden ağaç yontmasını öğrendiğinizi görmek kolay ve zahmetsiz bir şekilde kazanç elde etmenin yollarını aradığınıza, yaptığınız işlerde sadece kendi çıkarlarınızı gözettiğinize ve eğer bu doğrultuda hareket ettiğiniz takdirde birçok günaha gireceğinize, elde ettiğiniz kazançların da bir hayrını görmeyeceğinize delâlet eder.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright ©2016 Online Ruya Tabircisi