Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Ağaç yaprağı görmek

Rüyada yaprak görmek mutluluk verici haberler almaya, kişinin isteklerine kavuşacağına, kazançlı işlere, berekete ve sıhhate delâlet eder.
Eğer rüyanızda bir ağaçta yeşil yapraklar gördüyseniz kısa zaman içinde muradınıza ereceğinize, iş hayatındaki başarılara ve kazanca işaret eder.Rüyada sararmış, kurumuş yaprak gördüysenizbasit sağlık sorunlarına ve yakın bir süre içinde şifaya kavuşmaya işaret eder.
Rüyada ağaçtan düşen yapraklar görmek güzel bir tatile çıkmaya, dinlenmeye, yenilenmeye ve sağlığın yerinde olduğuna işaret eder.
Rüyada ağaçta yeni yapraklar çıktığını görmeksevineceğiniz gelişmeler olacağına ve rızkın genişlemesine, kazançlı işlere ve feraha ermeye delâlet eder.
Rüyada bir ağaçta farklı renklerde yapraklar olduğunu görmek hayatınızda önemli değişiklikler olacağına ve yeni bir düzen oluşturacağınıza işaret eder.
Abdulgani Nablusi'ye göre rüyada incir ağacının yaprağını görmek üzüntüye işaret eder. Bir başka rivayete göre rüyada ağaç yaprağı görmek maddi kazanca ve elbiseye delâlet eder.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright ©2016 Online Ruya Tabircisi