Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Ağaçkavunu Görmek

Rüyada ağaçkavunu görmek rızkın artmasına, rahat bir geçime, güzel karakterli bir kadına ve ibadetle meşgul olan kişiye işaret eder.
Rüyada tatlı ağaçkavunu görmek muhabbete, tatlı sözlere ve övgüye delâlet eder. Rüyada acı ağaçkavunu görmek geçimsizliğe ve tartışmalara işaret eder.
Rüyada ekşi ağaçkavunu görmek küçük bir sağlık sorununa, kısa süre içinde iyileşmeye işaret eder.Rüyada mevsiminde ağaçkavunu görmek hayır ve berekete, toplu mal veya para kazancına delâlet eder.
Rüyada ağaçkavunu çiçeğini kokladığını görmekaçık bir zihne, temiz bir düşünce yapısına, aşk hayatında istek ve tutkuya işaret eder.
Rüyada ağaçkavunu yetiştirdiğini görmek emek verdiğiniz işlerin karşılıksız kalmayacağına ve gelecekte çabalarınızın ödülünü göreceğinize delâlet eder.
Rüyada ağaçkavunu satın aldığını görmekhayatınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz şeyler için harekete geçeceğinize ve beklentilerinizi karşılayacak sonuçlar alacağınıza işaret eder. Rüyada ağaçkavunu sattığını görmek iş veya eğitiminizle ilgili yapacağınız seyahatlere delâlet eder.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright ©2016 Online Ruya Tabircisi