Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Ağaç Görmek


Rüyada ağaç görmek genellikle çok iyi ve hayırlı görülür. Rüyasında ağaç gören kişinin kısmetin artacağına, bekâr ise yakın zamanda evleneceğine, evli ise çocuk sahibi olunup çoğalınacağına, huzurlu ve mutlu yaşanacağına, sağlıklı günler görüleceğine, kalabalığa karışılacağına, düğün dernek ortamında akrabalar ile görüşüleceğine, iyi aile hayatına, sevgiliyle ve eşle iyi geçinmeye, meyve ağacı görmek Müslüman için salih amel işlemeye, Müslüman olmayan için ise doğru yolu bulup hidayete ermeye, meyvesiz ağaç Müslüman için faydasız ilime, ahlaklı bir kadın ya da ahlaklı bir erkeğe, iyilik sahipleri ile tanışmaya işaret etmektedir. Ağaç görmek bazı durumlarda kavgaya da işarettir. Rüya sahibinin tanımadığı ağaçları görmesi endişe, şiddet ve bağırmaya delalet etmektedir. Bir ağaçta o ağacın meyvesi olmayan bir meyve toplayan rüya sahibi harama bulaşır, haram mal elde eder. Bir ağacın kuruduğunu gören kişi için bu iyi değildir, bir hastasının ya da kaybolmuş birinin vefat haberini alır, yağmurlu bir günde ağacın altında beklemek berekete, kudrete, iktidar sahibi kimselerin varlığına, rüya sahibinin çevresinin genişleyeceğine ve güçleneceğine işarettir. Meyveli bir ağaçtan meyve toplayıp çocuklara, ailesine, akrabalarına, arkadaşlarına ya da mahalle halkına dağıtan biri topluma huzur getirir, toplum için faydalı işler gerçekleştirir ve insanlardan takdir görür şeklinde yorumlanır.

Rüyada Bir Takım İnsan ile Ağaç Altında Otururken Görmek

Bir takım insanlar ile bir ağaç altında oturmak rüya sahibinin dini vecibelere, kitabına ve sünnete uyduğuna, doğru yolda olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada Ağacın Meyvelerinden Dallarının Yere Eğildiğini Görmek

Meyvelerinden dallarının yere eğildiğini gören kimse için isteklerinin gerçekleşeceğine, rızkının artacağına, sağlığının yerinde olacağına işarettir.
Yemyeşil ve büyük bir ağacın altında ya da yanında durmak rüya sahibi için; daima birileri tarafından himaye edileceğine, kendisine zarar verilemeyeceğine tabir olunur.
Servi, ılgın, çam gibi meyvesiz ve kokusuz ağaç görmek cimrilik olarak tabir edilir.

Rüyada Bir Ağacın Üzerinde Yattığını ve Uyuduğunu Görmek

Rüyasında bir ağacın üzerinde yattığını ve uyuduğunu gören kimsenin çok çocuğu olur, ağaç üzerinde olduğunu gören kimse çekindiği şeylerden ve kimselerden kurtulur.

Rüyada Ağaç Diktiğini Görmek

Rüyasında ağaç diktiğini gören rüya sahibinin diktiği ağaç büyümeye başladığını görüyor ise bir aileye gelin ya da damat olarak gidecek demektir. Meyvesiz ağaçlar aynı zamanda kötülük düşünen birine, kendinde hayır olmayan ve ya malında hayır olmayan birine delalet etmektedir.
Dere kenarında ağaç gören rüya sahibine ummadığı bir yerden para gelecek demektir.

Rüyada Ağaç Kestiğini Görmek

Rüyasında ağaç kestiğini gören kimseye ve onun ailesine bir sıkıntı, dert, hastalık gelecek şeklinde tabir edilir.
Ayva ağacı görmek; akıllı fakat kendisinden faydalınamayan bu sebeple zarar uğratacak birine yorumlanır.
Badem ağacı görmek; rüya sahibinin garip biri olduğunu tuhaf davranışları olacağına yorumlanır.
Söğüt ağacı görmek dostuyla düşmanını ayırt edemeyen kimseye, rüya sahibinin asıl dostuyla görüşmediğine, düşmanına değer verdiğine işaret etmektedir.
Turunç, kavun ya da limon gibi hem kokulu hem de meyveli ağaç görmek iç ve dış olarak iyi insanlara, hayırlı kişilerle karşılaşmaya, ilimle birlikte amel etmeye, söylenen sözlerin arkasında durulacağına, verilen sözü tutmaya delalettir.
Hurma ağacı görmek ise kuvvet sarf etmeye, zahmet çekerek bir işin olmasına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda âlim birine işarettir. Birçok hurma topladığını gören rüya sahibi ticari olarak kazanç sağlar, kurumuş bir hurma görmek ise münafık insana, bir yalancıya işarettir.

Rüyada Hurma Ağacı Kestiğini Görmek

Hurma ağacını kestiğini gören kimse için düşmanlarının ortaya çıkmasına delalettir. Hurma çekirdeğinin ağaç olduğunu gören rüya sahibinin akıllı ve ahlaklı bir evladı olacaktır. Bu rüya uzun ömre de işaret etmektedir.
Üzüm asması, ağacı gören kimse güç elde edecektir şeklinde yorumlanır.
Rüyasında mersin ağacı gören kimse için hastalığı varsa hastalığından kurtulmasına yorumlanır. Bu ağaçtan bir taç yapıldığını gören ve başına taktığını gören kimse erkek ya da kadın olması fark etmez iyi bir eş olacaktır. Bu rüya mal, mutluluk ve sevince de işaret etmektedir.
Meşe ağacı ise rüya sahibinin uzun ve hayırlı, sağlıklı bir ömrü olacağına delalet etmektedir.
Armut ağacı görmek, rüyayı görenin dileğinin yerine getirileceğine; ceviz ağacı görmek berekete ve emek harcanan şeyde emeklerin ziyan olmayacağına, evine bir mal gireceğine, kısa zamanda şifa bulunacağına, iş sahibi ise kısa bir seyahate çıkılacağına işarettir.
Çınar ağacı görmek sabırlı olunması gerektiğine, istikrarlı olunduğunda beklenen konu ile ilgili zafer kazanılacağına;
Dut ağacı görmek rüya sahibinin zengin olacağına işarettir.
Elma ağacı görmek rüyayı görenin zor bir karar vereceğine ekşi elma yanlış karara, tatlı elma ise doğru karara; fındık ağacı görmek arkadaş sanılan birinin yanlış yönlendirmesine;
İncir ağacı görmek evliliğe, evli olanlar için ise çocuğa işarettir.
Zeytin ağacı görmek rüya sahibi için son derece güzel haberler duyacağına, hayatının ivmesinin hız kazanacağına, evinin bereketi ve gelirinin artacağına, hayır görüleceğine; zeytin diktiğini görmek ise kişinin başındaki sıkıntılardan kurtulacağına işaret eden çok hayırlı bir rüyadır.
İğde ağacı görmek rüya sahibinin hayırlı bir haber duyacağına ve sevineceğine işarettir.
Kiraz ağacı görmek rüyayı görenin erkek çocuğu olacağına; nar ağacı görmek rüya sahibinin kısmetli bir işi olacağına işarettir.
Şeftali ağacı görmek rüya sahibinin maddi ve manevi yönden kendisini geliştireceğine, yükseleceğine tabir edilir.
Kayısı ağacı görmek faydasız fakat iyi bir adama işarettir.
Palmiye ağacı görmek eğlenceli vakit geçirileceğine bazen de tatile çıkılacağına işarettir.
Söğüt ağacı rüyayı görenin güçlü ve uzun ömürlü olacağına; dikenli ağaç görmek bir tehlikenin varlığına işarettir.
Muz ağacı görmek inancı kuvvetli ve zengin birinin rüyayı görenin hayatına gireceğine yorumlanır.
Meyvesiz ağaç görmek yalancılığa ve ümitsizliğe tabir edilir.
Yaprağı az olan bir ağaç görmek bereket ve bolluğun yakın olduğuna işarettir.

Rüyada Türünü Bilmediği Bir Ağaç Görmek

Rüyasında türünü bilmediği bir ağacı bahçesinde gören kimse için yaptığı bir işte, aşkta ve eğitimde başarılı işlere imza atacağına ve mutlu olacağına işaret etmektedir. Rüyasında ağaç dikmek çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada Ağaç Budadığını Görmek

Ağaç budadığını gören rüya sahibi birçok dertten, sıkıntı ve yüklerinden kurtulacak ve arınacaktır. Ağaç söktüğünü gören kimse oyuna gelir, hileli bir işe bulaşır diye tabir edilir.
Rüyasında ağaç dalı gören kimse yarım bıraktığı işleri tamamlar, beklediklerinden fazlasına kavuşur, eli bollaşır. Bu rüya erkek evlada da tabir olunur.
Ağaç dalının altında gölgelendiğini gören kimse çocuğunun geleceği için iyi yatırımlar yapacak demektir.
Ağaç kabuğunu soyduğunu gören kimse iyilik sahibi ve asil bir kimse ile muhatap olacak demektir.
Rüyasında ağaçtan düştüğünü gören kimse maddi bir kayıp yaşar, mal mülk kaybeder ve bundan üzüntü duyar.
Gür yapraklı bir ağaç görmek sağlıkla ilgili sorunların aşılacağına, uzun yıllar sağlıklı ve huzurlu yaşanacağına işarettir. Aynı zamanda bu rüyayı gören kimse mevkii makam sahibi olacağına, iş yaşamında yükseleceğine yorumlanmaktadır.
Ağacın kökleri çevresine yayıldığını gören kimsenin kendi hakkında bir sırrı ortaya çıkar.
Meyvelerin ağacın dalından sarktığını gören rüya sahibi zahmetsiz elde edilecek kazanca, bunun kısa sürede kişiden çıkacağına işarettir.
Ağaca tırmanıp meyve toplamak zahmetle elde edilecek servete işarettir.
Ağaca meyve toplamaya çıkıp meyve bulamadığını gören rüya sahibinin ise zorlukla kazanç elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Bir ağacın kökünden kesildiğini gören rüya sahibi iş ve eğitim konularında sorunlar yaşar fakat kısa sürede kendiliğinden hallolur. Birçok ufak, büyük sıralı ağaç görmek yeni biri ile tanışılacağına, huzurlu olacaklarına ve duygusal birliktelik yaşanacağına işaret etmektedir. Ağaca çıktığını gören kişinin itibarı artar, ünlü birinden ödül alır ve geleceği parlak olur şeklinde tabir edilir.
Yeşil ağaç yaprağı görmek bir uyarıdır, rüya sahibi rotasını belirlemeli ve ona göre hareket etmelidir. Sarı yaprak gören kimse gönül işlerinde acı çeker, üzüntü duyar.
Kurumuş ağaç yaprağı gören ise sıkıntılı günler geçirir.
Ağaçların çiçek açtığını görmek sevinçli haberlere, hayırlı günler yaşanacağına; bu çiçekleri rüya sahibi topladıysa elinden para çıkacağına; nar ağacının çiçeklerini görmek yakın zamanda biri ile tanışılacağına, erik ağacının çiçeğini görmek rüyayı görenin yaptığı işlerden dolayı övüleceğine, ayva ağacının çiçeğini görmek ise beklediği haberin çok yakında geleceğine delalettir.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright ©2016 Online Ruya Tabircisi