Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız. !

Rüyada Ağaç dalı görmek

Rüyada ağaç dalı görmek kardeşe, akrabalara ve evlada işaret eder. Rüyada çok sayıda ağaç dalları görmek ailenizin geniş olacağına ve kalabalık akrabalara delâlet eder.
yapraklarla dolu ağaç dalı görmek hayırlı evlatlara sahip olmaya işaret eder. Rüyada çiçek açmış ağaç dalı görmek aile üyeleriyle beraber sevineceğiniz olaylara ve mutlu olacağınıza işaret eder.
Rüyada meyvesi olan bir ağaç dalı görmekçocuğunuz olacağına işaret eder. Rüyada ağaç dalına konmuş kuş görmek yakın zaman içinde bir haber alacağınıza delâlet eder.
Rüyada ağaç dallarından gölgelik yaptığını görmekevlatlar için para biriktirmeye ve gelecekte rahat etmeleri için maddi yatırımlarda bulunmaya işaret eder.
Rüyada bir ağaç dalında filizlenen yapraklar olduğunu görmek aileden ya da akrabalardan birinin evleneceğine delâlet eder.
Bir başka rivayete göre rüyada ağaç dalı görmek uzun bir süredir uğraştığınız bazı sorunların biteceğine fakat bir süre sonra tekrar sıkıntıların olacağına ve işlerinizdeki karışıklıklara işaret eder.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright ©2016 Online Ruya Tabircisi